« Takaisin

AE PU CP VesieristepinnoiteAE PU CP -vesieristepinnoite on Suomessa kehitetty ja valmistettu, sertifioitu uuden sukupolven vesieristepinnoite. AE PU CP on iskunkestävä ja elastinen pinnoite jonka murtovenymä on 670%.

Pinnoite täyttää sekä vesitiiviys- että halkeaman silloituskykystandardin. Halkeaman silloituskyky on vedeneristyksen tärkein indikaattori, se kuvaa elastisen materiaalin kykyä säilyä ehjänä alustaan syntyvien halkeamien tai alustassa tapahtuvien liikkeiden kohdalla.

Tyypillisesti AE PU CP -vesieristepinnoite asennetaan elintarvikehyväksytyn AE STB -epoksihiertomassan alle mm. laitoskeittiöissä ja märkätiloissa. Vesieristepinnoitetta on asennettu myös sprinklausaltaisiin.

Keittiöiden ja märkätilojen pinnoituksissa käytetään vesieristeen alla epoksiprimeria. Betonin suhteellisen kosteuden on oltava alle 97%. Valmiin pinnoiteyhdistelmän(AE PU CP + AE STB) puristuslujuus on 90-110N/mm. AE STB –epoksihiertomassa on elintarvikehyväksytty epoksipinnoite, joka täyttää M1-päästöluokituskriteerit. Vaihtoehtoisesti vesieristeen päällä voidaan käyttää myös AE STBA –antimikrobista epoksihiertomassapinnoitetta.

AE-vedeneristyspinnoituksia asentaa koko Suomessa ainoastaan Armeka Engineering Oy:n oma asennusryhmä.

Lisätiedot

Repimislujuus: 40N/mm
Murtovenymä: 670%
Vesitiiviys: EN 14891:2012
Halkeaman silloituskyky: EN 1062-7:2005 Class A3
Vesihöyryn läpäisy: EN ISO 12572:2004
Lämmön kesto: 120 °C
Kovettumisaika: 10-18h
Kovuus: Shore A 80/D 30
Asennuslämpötila : 15-30 °C (erikoisprimerilla myös kylmässä)