Massapinnoiteasennukset ja lattiakorjaukset teollisuuteen

Armeka Engineering Oy asentaa erilaisia massapinnoitteita teollisuuteen, sairaaloihin, kouluihin ja asuinrakennuksiin. Yrityksen päätuotteet ovat lattipinnoitteet, kuten erityyppiset massapinnoitteet ja sähköä johtavat pinnoitteet. Ylivoimaisesti käytetyin materiaali lattiapinnoitteissamme tänä päivänä on epoksi. Valikoimistamme löytyy sekä erilaisia elintarvike- ja puhdastilakäyttöön tarkoitettuja epoksipinnoitteita, että kemianteollisuuden tarpeisiin sopivaa voimakkaita happoja kestävää epoksihiertomassaa. Käytämme pinnoitukseen korkeatasoisia, vuosien myötä hyväksi havaittuja materiaaleja.

Armeka Engineering Oy pinnoittaa vuosittain kymmeniä teollisuustiloja eri puolilla Suomea. Pinnoitamme sekä uudisrakennuksia, että vanhoja tiloja, sekä kokonaisia tehtaita ja voimalaitoksia, että yksittäisiä tiloja. Asiakkainamme ovat erikokoiset suomalaiset ja kansainväliset teollisuuyritykset, sekä tunnetuimmat rakennusliikkeet. Asentajillamme on pitkä kokemus betonilattioiden massapinnoituksista, niihin liittyvistä pohjatöistä sekä vanhojen pinnoitteiden poistamisesta. Armeka Engineering Oy valmistaa elintarvikehyväksyttyjä massapinnoitteita, antimikrobisia pinnoitteita ja vesieristeitä, ja näiden myötä myös elintarviketeollisuus on kasvava asiakasryhmä. 

Sähköä johtavat ESD-pinnoitukset

Armeka Engineering Oy on toiminut ESD-kouluttajana, ESD-mittaajana, ESD-pinnoittajana, sekä staattiselta sähköltä suojautumisen asiantuntijana Suomessa ja maailmalla yli 20 vuotta. Asennamme ESD-massapinnoitteita, sekä ESD PVC-mattoja. Yrityksen tuotekehittelyn tuloksena on aikanaan kehitetty ESD STB ja ESD SL -sähköä johtavat epoksipinnoitteet joita Armeka Engineering Oy on asentanut Euroopassa ja Aasiassa satoja tuhansia neliömetrejä.

Käyttökohteita pinnoitteelle löytyy elektroniikkateollisuuden, kemianteollisuuden ja Puolustusvoimien lisäksi mm. sairaaloista, autotehtaista ja autokorjaamoista. Myös erilaiset muut puhdastilat, kassajärjestelmät ja automaattitrukit voivat hyötyä ESD-pinnoitteista. ESD STB -soveltuu raskaaseen teollisuuskäyttöön ja sen ESD-arvot säilyvät pinnoitteessa, sillä ominaisuudet ovat samat läpi koko massapinnoitteen. Armeka Engineering Oy suorittaa tarkat mittaukset asentamistaan maadoitetuista ESD-massapinnoitteista ja takaa että lattiapinnoitteet täyttävät alan korkeimmat vaatimukset sekä mekaanisen kestävyyden että ESD-ominaisuuksiensa osalta. AE ESD massapinnoitteet täyttävät standardit IEC EN 61340-5-1/2 ja ANSI/ESD S20.20-2007. Lisäksi ESD STB täyttää Suomen Puolustusvoimien ATEX-vaatimukset.

Julkisten rakennusten massalattiapinnoitukset ja korjaukset

Armeka Engineering Oy asentaa massapinnoitteita kouluihin, sairaaloihin ja päiväkoteihin. Kunnille ja kaupungeille olemme pinnoittaneet keittiöitä, kylmätiloja, ammattikoulujen työtiloja, laboratorioita, IV-konehuoneita, autotalleja, kellareita, jätehuoneita yms.

Valmistuskeittiöt ja jakelukeittiöt

Armeka Engineering Oy korjaa ja massapinnoittaa keittiöiden lattioita. Tyypillisesti keittiökohteisiin asennetaan elintarvikehyväksyttyä M1-kriteerit täyttävää STB-epoksihiertomassapinnoitetta. Hiertomassa erittäin kestävä massapinnoite, joka on suhteellisen helppo puhdistaa, mutta joka ei ole märkänäkään liukas. Nykyään koulujen ja sairaaloiden keittiöissä vaaditaan usein suunnittelijoiden ja tilaajien toimesta vesitiiviyden lisäksi myös halkeaman silloituskykyä. Tällä tarkoitetaan pinnoitteen vesitiiviyden säilymistä alusbetonin eläessä tai halkeillessa.

Armeka Engineering Oy on asentanut AE PU CP -vesieristettä epoksihiertomassojen alle erilaisissa keittiö- ja märkätiloissa. AE PU CP -elastomeeripinnoite on sertifioitu vesieriste joka asennetaan yleensä epoksiprimerin jälkeen hiertomassapinnoitteen alle. Usein keittiötiloissa korjataan ennen lattiapinnoituksia myös niiden kaatoja. Lisäksi AE STB-massapinnoitteilla pystytään tekemään myös saumattomat ja pyöristetyt pinnoitteen seinille nostot.

Epoksipinnoitteet, polyuretaanipinnoitteet, hiertomassat, sähköä johtavat ESD-pinnoitteet, asennuslattiat, antistaattiset pinnoitteet, haponkestävät pinnoitteet, elastomeeripinnoitteet, massapinnoitteet, vesieristepinnoitteet, kuumankestävät pinnoitteet, antimikrobiset pinnoitteet, muut massapinnoitteet ja lattiapinnoitteet...

Armeka Engineering Oy:n lattiapinnoitevalikoima on koostuu laadukkaista massapinnoitteista jotka asentaa yrityksemme oma lattia-asennustiimi. Armeka Engineering Oy on viime vuosikymmenten aikana kehittänyt sekä omia massapinnoitteita että sähköä johtavia pinnoitteita. Meiltä löytyy ratkaisu suureen osaan teollisuuden ja julkisen rakentamisen lattiapinnoitustarpeista. Käytämme ainoastaan sellaisia pinnoitusmateriaaleja jotka olemme todenneet laadukkaiksi ja kestäviksi. Pohjatyöt, jyrisnnät, hionnat ja tarpeenmukaiset erikoisprimerit esimerkiksi öljyiselle tai kostealle betonille ovat tärkeä, ellei tärkein osa pinnoitusurakkaa.  Annamme takuun massapinnoiteasennuksillemme, sekä lattiapinnoitteen tarttuvuudelle pohjamateriaaliin. Lisätietoja eri massapinnoitteista löydätte nettisivultamme kohdasta tuotteet, etusivultamme pääset katsomaan pinnoitteita kohderyhmien mukaisesti.

Lattiapinnoiteasentajien toiminta-alue

Armeka Engineering Oy asentaa massapinnoitteita koko Suomessa ja sen lisäksi meillä on toimintaa muualla Euroopassa, Venäjällä ja Aasiassa.

Paikkakuntia joissa olemme viime vuosina tehneet teollisuuspinnoituksia säännöllisesti:

Helsinki, Espoo, Vantaa, muu Uusimaa, Tampere, Oulu, Vaasa, Pori, Lahti

Tarjoamme mielellämme massapinnoituksia koko Suomeen.

Muut erikoispinnoitteet, korjaukset ja palvelut

Muita tuoteryhmiämme ja palveluitamme ovat:

-ESD-mattoasennukset
-Antimikrobiset epoksipinnoitteet
-Pölynsidontakäsittelyt
-Korotetut asennuslattiat
-Erittäin vahvoja happoja kestävät massapinnoitteet
-Epoksi-injektoinnit ja täytöt
-Epoksikapseloinnit-Lattioiden vesieristykset
-Terästasojen pinnoitukset
-Lattioiden ESD-mittaukset