Vesieristys

AE PU CP on elastinen ja iskunkestävä elastomeeri ja vesieristepinnoite. Tämä uuden sukupolven vesieriste asennetaan tyypillisesti AE STB -epoksihiertomassan alle laitoskeittiöissä ja märkätiloissa. Pinnoite on sertifioitu ja se täyttää vesieristeille asetetut vesitiiviysvaatimukset(EN 14891:2012) sekä halkeamien silloituskykyvaatimukset(EN 1062-7:2005). Halkeaman silloituskyky on ensisijaisen tärkeä, sillä se määrittää elastisen materiaalin kykyä säilyä ehjänä alustaan syntyvien halkeamien tai alustassa tapahtuvien liikkeiden kohdalla. AE PU CP -vesieristettä on käytetty laitoskeittiötiloissa sekä allaspinnoituksissa.

AE PU CP on lattiavesieriste, mutta se soveltuu myös pystypinnoille. Tätä elastista massapinnoitetta käytetään vedeneristeenä keittiöissä, märkätiloissa, leipomoissa ja erilaisissa allaspinnoituksissa. Yleensä pinnoitettava alusta on betonilattia, mutta AE PU CP joustopinnoite soveltuu myös terästasojen pinnoittamiseen. Massapinnoitukset tehdään käyttäen joko epoksiprimeria, jos kyseessä on betonin pintakäsittely(esim. keittiö, märkätila, leipomo) teräsrakenteet ja erilaiset metallipinnat käsitellään niille soveltuvalla pohjusteella. Märkätilojen ja keittiöiden pinnoitus vaatii ammattitaitoa. Lattian vesieristys ja pinnoitus toteutetaan Armeka Engineering Oy:n omalla asennustiimillä. Ennen asennusta lattiapinnat käsitellään tarpeen mukaisesti hiomalla ja halkeamat korjataan. vanha epoksipinnoite tai vaikkapa halkeillut akryylipinnoite(kuten akryylibetoni) täytyy yleensä aina timanttihioa tai jyrsiä ennen pinnoituksen aloittamista.

Tuotteita yhteensä 2 kpl

AE PU CP Vesieristepinnoite

_dsc5239.jpg&width=280&height=500
AE PU CP -vesieristepinnoite on Suomessa kehitetty ja valmistettu, sertifioitu uuden sukupolven vesieristepinnoite. AE PU..

AE STB -epoksihiertomassa

_mg_2209_valmis.jpg&width=280&height=500
Armeka STB hiertomassaepoksi on erittäin vahva teollisuuspinnoite vaativaan käyttöön. Kaksikomponenttinen epoksihiertomassa..

Tuote: STB-005