Kostean betonin pinnoitus

Kostean betonin pinnoituksessa pohjaprimerina voidaan käyttää ARMEKA ES-5 kostean betonin primeria varmistamaan pinnoitteen tarttuvuus alustaan. ES-5 on kaksikomponenttinen kostealle betonille tarkoitettu epoksiprimeri eli epoksipohjustelakka, jota voidaan käyttää jopa betonille jonka valusta on kulunut vain 7 vuorokautta. Primerin päälle voidaan levittää esimerkiksi AE PU CP vesieriste ja STB-hiertomassapinnoite tai suoraan STB-hiertomassapinnoite.

Itsetasoittuvaa pinnoitetta tai muuta ohutta epoksipinnoitetta tai polyuretaanipinnoitetta ei suositella kostean betonin pinnoittamiseen edes ES-5 primerilla. 3-4mm paksu epoksihiertomassa soveltuu lujuusominaisuuksiensa ansiosta parhaiten tällaisiin kohteisiin, ja ES-5 varmistaa tartunnan ongelmallisissa betonilattioissa.

Tuotteita yhteensä 3 kpl

AE ES-5 Kostean betonin primeri

e-4956.jpg&width=280&height=500
AE ES-5 kostean betonin pohjuste on kaksikomponenttinen kostealle betonille tarkoitettu epoksiprimeri. ES-5 soveltuu betonipinnoille..

AE PU CP Vesieristepinnoite

_dsc5239.jpg&width=280&height=500
AE PU CP -vesieristepinnoite on Suomessa kehitetty ja valmistettu, sertifioitu uuden sukupolven vesieristepinnoite. AE PU..

AE STB -epoksihiertomassa

_mg_2209_valmis.jpg&width=280&height=500
Armeka STB hiertomassaepoksi on erittäin vahva teollisuuspinnoite vaativaan käyttöön. Kaksikomponenttinen epoksihiertomassa..

Tuote: STB-005