« Takaisin

AE ESD STB -epoksihiertomassaArmeka ESD STB epoksihiertomassa (AE ESD STB)

Armeka ESD STB sähköäjohtava hiertomassaepoksi on erittäin vahva teollisuuspinnoite vaativaan käyttöön staattiselle sähkölle suojattuihin tiloihin. Kaksikomponenttinen epoksihiertomassa koostuu epoksisideaineesta, sekä värjätyistä ja sähköäjohtavista valikoiduista kvartsihiekkakiteistä. Pinnoite kestää erittäin hyvin raskasta liikennettä, sen puristus- ja vetolujuus on monta kertaa korkeampi kuin minkään betonilattian. Armeka ESD STB epoksin elinikä on 20-30 vuotta. Pinnoite ei sisällä lainkaan liuottimia ja sen ESD-ominaisuudet ovat pysyvät.

Armeka ESD STB on kemiallisesti erittäin kestävä ja sen sähkönjohtavuus ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Pinnoite täyttää (IEC) EN 61340-5-1/2 standardin vaatimukset, sekä elektroniikkateollisuuden erityisvaatimukset. Pinnoite ei tarvitse vahausta laisinkaan, jonka vuoksi sen ylläpitokustannukset ovat pienet. Armeka ESD STB sopii erinomaisesti elektroniikan tuotanto ja varastotiloihin, kemian teollisuuteen, räjähdysvaarallisiin tiloihin, autokorjaamoihin ja muihin tiloihin joihin vaaditaan korkealuokkainen ja kestävä sähköäjohtava pinnoite.

Pinnoitteen väri määräytyy käytettävän hiekkaseoksenvärin mukaan. Sähköäjohtavassa hiertomassassa tulee aina olla mustaa johtavaa kiveä 30-50%, ja jäljelle jäävän väriosuuden asiakas voi itse valita.

Lisätiedot

AE ESD STB hiertomassaepoksin ESD-arvot:
Resistanssi maahan: < 10 MΩ
Yhdistelmäresistanssi: < 35 MΩ
Kehon varautuminen: < 100 V