Autotallit ja autokorjaamot

Pinnoitamme ja korjaamme autokorjaamoiden, autopesuloiden ja autotallien lattioita. Näihin tiloihin soveltuu parhaiten STB-epoksihiertomassapinnoite, joka kestää raskasta mekaanista rasitusta, sekä kemiallista rasitusta kuten öljyjä, happoja ja pesuaineita. epoksihiertomassan sähköä johtava versio ESD STB estää auton elektroniikkaa ja herkästi syttyviä aineita staattisilta sähköiskuilta.

Vanhojen öjyisten ja likaisten lattioiden pinnoittaminen tällaisissa tiloissa vaatii ennen esimerkiksi hiertomassan tai muun epoksipinnoitteen asentamista pohjatyöksi huolellisen jyrsinnän ja erikoispohjusteen jolla varmistetaan lattiapinnoitteen tartunta ongelmallisempaankin betoniin. Autokorjaamoissa kuten myös konepajoissa on lähtötilanteena usein joko kuoppainen ja öljyinen betoni tai öljyinen ja irtoileva vanha massapinnoite. Ongelmalattioissa pohjatöiden ja osaavien lattia-asentajien merkitys korostuu entisestään. Lattian korjaus ja erikoisprimerin käyttö ennen varsinaisia massapinnoituksia myös pidentävät asennusaikataulua hieman. Esimerkiksi 1-2 päivää pidempi lattiapinnoitusurakka säästää kuitenkin tyypillisesti aikaa ja vaivaa tulevaisuudessa. kun lattiapinnoite pysyy paikallaan ja kestää kovempaa käyttöä, kuin hätäisesti asennettu pinnoitus. Tätä tukee myös asentajien tuntemien ja vuosien aikana hyväksi todettujen pinnoitusmateriaalien käyttö.


Katso tuotekohtaiset tiedot lattiapinnoitteista. Armeka Engineering Oy:n massapinnoitteet asentaa yrityksen oma asennustiimi.

Tuotteita yhteensä 2 kpl

AE ESD STB -epoksihiertomassa

e-.jpg&width=280&height=500
Armeka ESD STB epoksihiertomassa (AE ESD STB)
Armeka ESD STB sähköäjohtava hiertomassaepoksi on erittäin vahva teollisuuspinnoite..

AE STB -epoksihiertomassa

_mg_2209_valmis.jpg&width=280&height=500
Armeka STB hiertomassaepoksi on erittäin vahva teollisuuspinnoite vaativaan käyttöön. Kaksikomponenttinen epoksihiertomassa..

Tuote: STB-005