« Takaisin

AE STB -epoksihiertomassaArmeka STB hiertomassaepoksi on erittäin vahva teollisuuspinnoite vaativaan käyttöön. Kaksikomponenttinen epoksihiertomassa koostuu epoksisideaineesta ja värjätyistä valikoiduista kvartsihiekkakiteistä. Pinnoite kestää erittäin hyvin raskasta liikennettä, sen puristus- ja vetolujuus on monta kertaa korkeampi kuin minkään betonilattian.

Armeka STB hiertomassaepoksi on erittäin vahva teollisuuspinnoite vaativaan käyttöön. Kaksikomponenttinen epoksihiertomassa koostuu epoksisideaineesta ja värjätyistä valikoiduista kvartsihiekkakiteistä. Pinnoite kestää erittäin hyvin raskasta liikennettä, sen puristus- ja vetolujuus on monta kertaa korkeampi kuin minkään betonilattian. Armeka STB epoksin elinikä on 20-30 vuotta. Pinnoitteen nimellispaksuus on 3,0mm, mutta se voidaan tarvittaessa tehdä myös paksumpana.

Armeka STB-epoksilattiat kestävät erittäin hyvin kemiallista rasitusta, muun muassa rasvoja, öljyjä, maitohappoa, emäksisiä pesuaineita, bensiiniä, rikkihappoa jne. Armeka STB sopii erinomaisesti varastoihin, tuotantotiloihin, trukkikäytäville, keittiöihin, pesuhalleihin, lastaussillalle jne.

Pinnoitteen väri määräytyy käytettävän hiekkaseoksenvärin mukaan.

Tuote: STB-005