IV-konehuoneet ja tekniset tilat

IV-konehuoneiden pinnoituksissa käytetään kohteesta riippuen useimmiten elastomeeripinnoitteita ja toisinaan hiertomassapinnoitteita. Esimerkiksi SLE-joustoepoksipinnoite on pysyvästi elastinen ja iskunkestäväpinnoite, jolla on hyvä kemiallinen kestävyys. Armeka Engineering Oy:n kaikki epoksipinnoitteet voidaan asentaa kun betonin suhteellinen kosteus on alle 97%, joten myös uudiskohteita päästään pinnoittamaan nopeasti ja turvallisesti. Erilaisissa muissa teknisissä tiloissa voidaan käyttää sekä SL, STB, että ESD STB pinnoitteita, tai jopa ESD-mattopinnoituksia lattian teknisistä vaatimuksista riippuen.

Myös IV-konehuoneiden lattiapinnoituksissa on huomioitava, että epoksipinnoitteet vaativat pääsääntöisesti yli 15 asteen lämpötiloja asennusvaiheessa. Betonin suhteellinen kosteus(RH) on oltava alle 97%.

Tuotteita yhteensä 5 kpl

AE ES-5 Kostean betonin primeri

e-4956.jpg&width=280&height=500
AE ES-5 kostean betonin pohjuste on kaksikomponenttinen kostealle betonille tarkoitettu epoksiprimeri. ES-5 soveltuu betonipinnoille..

AE PU CP Vesieristepinnoite

_dsc5239.jpg&width=280&height=500
AE PU CP -vesieristepinnoite on Suomessa kehitetty ja valmistettu, sertifioitu uuden sukupolven vesieristepinnoite. AE PU..

AE SL itsetasoittuva epoksipinnoite

e--3.jpg&width=280&height=500
SL-epoksipinnoitteet, eli itsetasoittuvat epoksipinnoitteet ovat perinteisin ja tunnetuin epoksilattiapinnoite. AE SL itsetasoittuvat..

AE SLE epoksielastomeeri

e--2.jpg&width=280&height=500
ARMEKA SLE-elastomeeripinnoite on kaksikomponenttinen itsestään tasoittuva ja elastinen pinnoite. SLE on elastinen ja iskunkestävä..

AE STB -epoksihiertomassa

_mg_2209_valmis.jpg&width=280&height=500
Armeka STB hiertomassaepoksi on erittäin vahva teollisuuspinnoite vaativaan käyttöön. Kaksikomponenttinen epoksihiertomassa..

Tuote: STB-005