« Takaisin

AE SLE epoksielastomeeri

ARMEKA SLE-elastomeeripinnoite on kaksikomponenttinen itsestään tasoittuva ja elastinen pinnoite. SLE on elastinen ja iskunkestävä pinnoite jolla on erinomainen kemiallinen kestävyys. Tyypillisiä pinnoituskohteita ovat ilmastointikonehuoneet ja erilaiset allaspinnoitukset.

Alustan jolle pinnoite asennetaan tulee olla luja, riittävän tasainen uusi tai vanha betonipinta, jonka suhteellinen kosteus on alle 97%. Alustan tulee olla tasainen, sekä puhdas öljystä, rasvoista ja pölystä. Betonipinta timanttihiotaan ja imuroidaan aina ennen pinnoitteen asennusta. Mikäli betoni on ollut pitkään ilman pinnoitetta tai pinnoite on kulunut puhki, on betoni pinta syytä hioa hieman syvemmältä käyttäen jyrsinteriä ja mahdollisesti öljyisten pintojen primeria pinnoitteen pohjusteena. SLE-elastomeeripinnoitteen nimellispaksuus on 1,0-2,0mm. Pinnoitteen paksuutta säädetään materiaalikulutuksella. Tiksattuna pinnoite voidaan tarvittaessa levittää myös pystypintoihin mm. seinille tehtäviin jalkalistamaalauksiin.

Optimaalinen asennuslämpötila pinnoitteelle on 15-30  ͦC. Pinnoite on tyypillisesti kovettunut kävelykuivaksi noin 12 tuntia asennuksen jälkeen. Täyden mekaanisen kestävyyden saavuttaminen vie 2-3 vuorokautta, ja optimaalinen kemiallisen rasituksen kesto saavutetaan 3-5 vuorokaudessa.