Keittiöt ja kosteat tilat

Asennamme massapinnoitteita koulujen, sairaaloiden ja päiväkotien keittiöihin, kylmiöihin ja elintarvikevarastoihin. Keittiöiden pinnoituksissa käytetään pääasiassa STB-epoksihiertomassapinnoitetta, sekä valmistuskeittiöissä myös epoksihiertomassan kanssa yhteensopivaa kuumankestävää nanopinnoitetta, jota käytetään tyypillisesti esimerkiksi valmistuspatojen kaivojen ympärillä. Uudiskohteiden lisäksi korjaamme vanhoja keittiöitä, joissa tarvitaan pinnoituksen lisäksi usein myös monentyyppisiä korjaustoimenpiteitä.

AE PU CP on sertifioitu lattioiden vesieriste, joka voidaan asentaa epoksihiertomassan alle mm. laitoskeittiöihin ja märkätiloihin. Epoksipinnoitus korvaa mattopinnoitukset ja laatat myös jakelukeittiöissä, STB-epoksihiertomassa on kestävyys ja kitkaominaisuuksiltaan erinomainen massapinnoite keittiöihin, leipomoihin, kylmiöihin ja märkätiloihin. Elintarvikehyväksytty epoksihiertomassamme on saatavilla myös antimikrobisena STBA-epoksihiertomassana.

Katso tuotekohtaiset tiedot lattiapinnoitteista. Armeka Engineering Oy:n massapinnoitteet asentaa yrityksen oma asennustiimi, joka tekee myös mm. keittiöihin liittyvät lattiakorjaukset ja tarvittaessa myös kaikkien vanhojen lattiapinnoitteiden poistot.

Tuotteita yhteensä 3 kpl

AE CN Kuumankestävä pinnoite

_mg_4202.jpg&width=280&height=500
AE CN on ainutlaatuinen keraaminen ja kuumankestävä, erikoiskäyttökohteisiin suunniteltu kaksikomponenttinen hybridipinnoite..

AE PU CP Vesieristepinnoite

_dsc5239.jpg&width=280&height=500
AE PU CP -vesieristepinnoite on Suomessa kehitetty ja valmistettu, sertifioitu uuden sukupolven vesieristepinnoite. AE PU..

AE STB -epoksihiertomassa

_mg_2209_valmis.jpg&width=280&height=500
Armeka STB hiertomassaepoksi on erittäin vahva teollisuuspinnoite vaativaan käyttöön. Kaksikomponenttinen epoksihiertomassa..

Tuote: STB-005